Trenutno posetilaca: 83

Korisne informacije

OPŠTE INFORMACIJE O SAJTU

Tražene artikle možete sortirati po ceni ili po nazivu, međusobno ih uporediti, svrstati u željeni cenovni rang, pogledati tendenciju kretanja cena, kao i statistiku poseta i videti opis na našem ili direktno na sajtu proizvođača. Napredno pretraživanje po ključnoj reči vam omogućava da brzo dođete na stranicu traženog proizvoda, dok ćete pretraživanjem proizvoda po proizvođaču videti sve artikle izabranog brenda.
Sve cene na Plutos Computers sajtu su izražene u dinarima. U pojedinim sekcijama sajta posebno je iskazana osnovna cena, iznos PDV-a i ukupna cena proizvoda sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Cene svih proizvoda su sa uračunatim popustom za gotovinsko i virmansko plaćanje.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA I LAGER

Fotografije i opisi proizvoda prikazanih na Plutos Computers sajtu ne moraju nužno odgovarati proizvodima iz naše ponude, iz razloga što proizvođač zadržava pravo promene izgleda i specifikacije proizvoda bez prethodne najave.
Zbog promenljivog stanja lagera i nemogućnosti da u svakom trenutku imamo sve proizvode sa našeg sajta na stanju, a pojedine artikle naručujemo samo po potrebi, preporučujemo da pre dolaska u Plutos Computers proverite putem telefona ili elektronske pošte dostupnost proizvoda koje želite da kupite.
NARUČIVANJE I PLAĆANJE

Naručivanje možete izvršiti na dva načina sa sajta: preko konfiguratora (pogodan način ako želite da sastavite računarski sklop) ili koristeći naš online sistem naručivanja preko interneta - Korpa . Po prijemu porudžbine, kontaktiraćemo vas u vezi sa daljim dogovorima oko prodaje i isporuke. Pošto se stanje lagera osvežava na dnevnom nivou, postoji mogućnost da se pojedini proizvodi rasprodaju u toku dana, tako da iste nećemo biti u mogućnosti da prodamo, bez obzira što smo za njih primili porudžbinu. Ako su vam potrebne dodatne informacije možete nam poslati E-mail ili nas nazvati telefonom.
Robu možete preuzeti u našim prostorijama i platiti gotovinski, virmanski, čekovima ili putem kredita preko banaka sa kojima imamo saradnju. U slučaju da vam se roba šalje kurirskom službom, plaćanje ćete obaviti po prijemu robe, pošto se uverite da ste u paketu dobili ono što ste naručili sa garantnim uslovima i računom.

Ako se roba uzima na kredit, cena ostaje ista kao i za gotovinsko plaćanje. Svi izdaci preko te sume idu u korist banke sa kojom kupac potpisuje ugovor o kreditiranju. Za dobijanje kredita mogu aplicirati samo fizička lica, starosti od 18 do 68 godina.

Komercijalna banka  Vojvodjanska banka
ISPORUKA ROBE

Plutos Computers vrši isporuku robe kako za fizička tako i za pravna lica na celoj teritoriji Srbije za sve porudžbine preko 25000 dinara potpuno besplatno, osim ako su naručeni proizvodi na akciji ili ako ukupna težina paketa prelazi 6kg, u saradnji sa kurirskim službama Post Express i City Express. Roba koju ste naručili do 13h tokom radnog dana biće isporučena na Vašu adresu već sledećeg radnog dana. Ako vrednost pošiljke ne prelazi 25000 dinara, troškove kurirske službe snosi kupac prema cenovnicima preduzeća Post Express i City Express.

Post Express  City Express
GARANTNI USLOVI I ROKOVI

Garancija na proizvode iznosi od 12-60 meseci od dana kupovine, prema uslovima koje propisuje distributer, a u skladu sa opštim odredbama proizvođača, osim ako u garantnom listu nije drugačije napomenuto. Na potrošnu robu važi radna garancija koja iznosi 5 radnih dana. Pre nabavke bi bilo dobro da se informišete o vremenu trajanja garancije za određeni proizvod.
Neispravan proizvod koji je u garantnom roku, donosi se na reklamaciju u Plutos Computers ili u ovlašćeni servis proizvođača, uz originalan i overen garantni list od strane prodavca, kao i uz svu potrebnu dokumentaciju i po potrebi pripadajuću ambalažu.
Proizvod koji se šalje na servis poštom ili kurirskom službom, a koji se pri transportu fizički ošteti, neće biti primljen na servis i istog trenutka će biti vraćen nazad pošiljaocu. Sve troškove transporta do našeg servisa i ponovno slanje zamenjenog ili popravljenog proizvoda na adresu pošiljaoca, snosi isključivo kupac.
Plutos Computers izdaje garanciju na sklopljenu konfiguraciju koja se odnosi samo na hardversku ispravnost računara i svake pojedinačne komponente. Celokupan softver i sva softverska podešavanja na računaru u trenutku predaje istog na servis, ne potpadaju pod garantne uslove, već su isključiva odgovornost korisnika. Plutos Computers ne preuzima odgovornost za podatke i softver na računaru koji će biti servisiran.
Plutos Computers ne preuzima odgovornost za nekompatibilnost hardvera ako svi sastavni delovi računara nisu nabavljeni u našoj prodavnici. U slučaju da je Plutos Computers prodao ceo računar, kod koga postoje određene nepravilnosti u radu, usled neslaganja pojedinih komponenti, u dogovoru sa kupcem ćemo naći rešenje za otklanjanje nastalog problema. Zakonski garantni rok u kome rešavamo reklamaciju je do 45 dana od dana prijema proizvoda na reklamaciju, ali u praksi to traje dosta kraće. U tom periodu se obavezujemo da ćemo neispravan proizvod servisirati, zameniti novim ili adekvatnom zamenom u dogovoru sa kupcem. Neispravan artikal neće biti zamenjen novim pre izvršenog testiranja. Ako se prilikom testiranja utvrdi da je proizvod koji je predat na servis ispravan, kupcu će biti naplaćena usluga servisa po važećem cenovniku. Dok je komponenta na servisiranju možemo ponuditi na korišćenje zamensku komponentu, ako odgovarajućom raspolažemo u datom trenutku.
Garancija se ne priznaje u slučaju nestručnog rukovanja proizvodom i nepridržavanja uputstva za upotrebu, kao i u slučajevima kada je proizvod pri upotrebi spaljen, oštećen mehaničkim putem, strujnim udarom ili udarom groma. Garancija se takođe ne priznaje ako je sa proizvoda skinuta kontrolna nalepnica.
KORISNI LINKOVI

Koristeći naš RSS servis možete se prijaviti i pratiti informacije o novim proizvodima u našoj ponudi, akcijama i drugim interesantnim stvarima, a na stranici IT Vesti možete svakodnevno pratiti šta se novo dešava na polju informacionih tehnologija u svetu i kod nas. U Download sekciji naći ćete korisne programčiće i drajvere.
SERTIFIKATI

Excellent Serbia

Sticanjem Excellent SME sertifikata, koji izdaje Privredna komora Srbije u saradnji sa bonitetnom kućom Coface, Plutos Computers je svrstan u grupu pouzdanih i uspešnih privrednih društava.


 PRETRAŽIVAČ (status: )
Ukupno pronađenih:
Raspon cena Filter (din.)
Min:
Min:
Max:
Max:
Sortiraj rezultat po:
Nazivu: Ceni:
Pronađi (min. 3 karaktera):

 

 

 
 

Sve cene na ovom sajtu su sa izraženim popustom za gotovinsko i virmansko plaćanje.
Zadržavamo pravo na korekciju cena u skladu sa promenom cena na tržištu.

Copyright © Plutos Computers 2006-2024
recommended 1024x768+
page generation: 0.0622 seconds